onsdag 15. desember 2010

Engelsk kurs

22-26 november hadde vi et engelsk kurs på Col. Maya for lærere og noen elever. Viktor og Emilio spurte oss en av de første dagene om vi kunne tenke oss og holde et engelskkurs. Siden de som tidligere har vært på utveksling har vært lærere har det nesten blitt en årlig tradisjon, og lærerne her har etterspurt det. Vi kunne ikke annet en si ja.


Ingen av oss hadde vært engelsk lærere før, så det ble mye arbeid på oss. Først var det å lage en ukeplan. Hva skal vi lære bort? Hva vet de fra før? Vi fikk heldigvis hjelp av William, Viktor og Emilio. Så var det å fordele arbeidsoppgaver å planlegge hvordan vi skulle lære bort.
Ivrige studenter.
Det ble noen lange kvelder, men mandagsmorgen var vi på plass og like spente som skulle det vært første skoledag. Så var det bare å vente på studentene som kom en etter en, til de til slutt var ca 20 stykker. Vi var 4 lærere; jeg, Hanne, Bjørn Egil og William. Jeg var nokså stressa og nervøs når vi begynte med å presentere oss. Men studentene var lærevillige og flinke, og kjente hverandre godt, så det var en god stemning i klasserommet.


Hanne underviser
Lek må til...

Hver dag hadde vi forskjellige tema. Hanne begynte med å lære bort om alfabetet.  Så fortsatte jeg med vanlige fraser.  Før Bjørn avslutta dagen med verb. Etter undervisningen hadde vi hver dag lunsj sammen før vi gikk hver til oss. I løpet av uka lærte de verb, spørreord, nummer, medlemmer av familien, adjektiv og mye mer. Vi hadde mye øvelser og leker for å øve på den muntlige uttalelsen og lekser hver dag.


Kortskalle....
Da fredagen kom. Var det min tur til å ha en liten undervisningsdel om første hjelp. Vanskelig når spansken er så som så, men med power point skrevet på spansk, gikk det sånn passe bra! Siste dagen Hadde alle med seg en rett hver, så lagde vi buffè.  Også underholdt William oss med sang og musikk. En trivelig avslutning på en veldig bra uke. Vi hadde lært veldig mye og jeg håper vi greide og lære bort litt også:)


Buffè siste kursdag.
Diplom måtte selvfølgelig også deles ut. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar